Vineri 27 Septembrie

VIDEO Geoană savuros pe TikTok, după ce s-a chinuit să iasă din parcare cu BMW-ul: „Mihaela, dragostea mea, am ieșit din parcare (rapid de data asta)!”


"Mircea Geoană lovește din nou! Răspuns savuros pe TikTok după valul de ironii despre parcarea sa: 'Mihaela, dragostea mea, am ieșit din parcare!'"


După ce a fost ținta unui val de ironii legate de abilitățile sale de a parca, Mircea Geoană a reacționat pe TikTok. Candidatul la prezidențiale a publicat vineri, 27 septembrie, un videoclip pe TikTok în care demonstrează cât de rapid poate ieși dintr-o parcare, după ce în urmă cu câteva zile o filmare în care se chinuia să scoată mașina dintr-un loc îngust a devenit virală. Videoclipul a fost intitulat ironic cu o glumă inspirată de o faimoasă frază din trecut: „Mihaela, dragostea mea, am ieșit din parcare”.

În videoclipul său de astăzi, Geoană iese din parcare în mai puțin de 15 secunde, manevrând cu precizie și replicând, cu umor: „Ia să văd în câte secunde reușesc să ies astăzi din parcare. (...) Și acum ies cu fața”, a spus Geoană în timp ce conducea.

Dacă primul clip a fost intitulat: „Mihaela, dragostea mea am ieșit din parcare”, pe cel de astăzi l-am putea titra: „Mihaela, dragostea mea, am ieșit din parcare (rapid de data asta”


Reacția lui Geoană vine după ce pe rețelele de socializare a circulat un videoclip în care politicianul, la volanul unui BMW Seria 5, întâmpina dificultăți în a ieși dintr-o parcare, făcând mai multe încercări și alegând să meargă cu spatele pe zeci de metri din cauza unui alt vehicul care îi bloca traseul. Filmarea, intitulată ironic „Mihaela, dragostea mea, am ieșit din parcare”, a strâns sute de comentarii, iar Ionuţ Moşteanu, liderul deputaţilor USR, nu a ratat ocazia de a-l ironiza.

„Propun ca la depunerea candidaturilor să se dea și poligon, parcare laterală și alte probe practice”, a scris Moșteanu pe Facebook, stârnind și mai multe glume pe seama incidentului.

Vedeți mai jos și videoul de acum câteva zile în care Mircea Geonă se chinuie să iasă din parcare cu BMW-ul Seria 5, care pare cam „greu de manevrat”.

Comentarii Facebook