VIDEO Înjurături ca la ușa cortului la Asia Express! Mihai Găinușă, înjurat de mamă de prezentatoarea Oana Paraschiv


Ultima ediție a emisiunii Asia Express a fost marcată de momente de intensitate maximă, în special între Oana Paraschiv și Mihai Găinușă. Prezentatoarea de la radio s-a supărat pe colegul ei de echipă și a ajuns să-l înjure fără milă, iar Mihai nu a reușit să-și controleze nervii.

Ce doi, care au participat la provocarea Asia Express, păreau inițial încrezători pe Drumul Zeilor, dar tensiunea s-a acumulat rapid. În timpul competiției, concurenții au fost obligați să gătească sub presiune, iar Oana s-a enervat pe Mihai pentru că a avut o viteză de reacție prea lentă. Discuțiile aprinse au culminat atunci când Mihai i-a spus că „dă prea mult din gură”, moment în care Oana a explodat.

„Tu spui că dau din gură și am dat din gură. Dau și când trebuie din gură, așa că l-am și înjurat, ca să simtă că asta este menirea mea în viața lui. De ce, era vreo noutate? Te-am mai înjurat așa”, a declarat Oana, fără să se ferească.


Atitudinea Oanei a fost un șoc pentru Mihai Găinușă, care a fost atât de deranjat încât a luat în considerare să se retragă din competiție. El i-a spus Oanei că limbajul ei nu este potrivit pentru o prietenie de durată.

„N-am nevoie de cineva în viața mea cu menirea asta! Eu zic să îți revizuiești limbajul! Că asta e un joc, da, frate, e un joc. Am avut un moment în care am vrut să mă opresc în jocul acesta! Până la urmă e un joc, până la urmă suntem prieteni, pentru o nenorocită de ceapă să mă înjuri. Aș prefera să nu mă mai înjuri de mama”, a răbufnit Mihai.

Oana a replicat că mama lui Mihai este conștientă de stilul ei de comunicare și că nu se poate abține de la înjurături.

„Eu numai de mama te înjur, mama ta știe, asta este cel mai important, că mama lui știe. Și i-am zis de la început: Doamnă, orice, dar până la înjurat, să știți că de la asta nu mă pot abține,” a spus Oana, subliniind că nu se va schimba.

Disputa dintre cei doi a stârnit multe reacții din partea publicului, lăsându-i pe fani să se întrebe care sunt limitele prieteniei și ale jocului în competiții precum Asia Express.

Comentarii Facebook