VIDEO. Ispita din Cluj ezită să spună adevărul despre „intimitatea” cu Andrei Rotaru. La polul opus, concurentul nu e așa discret: „Nu mai puteam”


Tensiunile de la „Insula Iubirii” continuă să crească, iar ultimele declarații ale concurenților aduc și mai multă intrigă în poveste. Ispita din Cluj, implicată în relația complicată cu Andrei Rotaru, singurul bărbat căsătorit din emisiune, a evitat să ofere detalii clare despre natura „intimității” dintre ei, lăsând loc speculațiilor. 

Diandra Moga a ezitat când a fost întrebată dacă se întâmplă ceva mai mult în baie (acolo unde camerele de supraveghere nu au acces) între ea și Andrei, deși a ieșit de acolo îmbrăcată în tricoul concurentului. 

„Sex? Momentan nu, doar joacă. Nu mă simt încă confortabilă, dar vedem ce se va întâmpla pe parcurs”, a spus ispita. 

La polul opus, Andrei Rotaru a fost mult mai deschis în declarații, afirmând că relația dintre ei a ajuns într-un punct fără întoarcere. 

„Nu mai puteam da înapoi”, a mărturisit Andrei, lăsând de înțeles că între el și ispita din Cluj s-a întâmplat mai mult decât ar vrea să recunoască aceasta.

Diandra Moga, în vârstă de 27 de ani, este o tânără pasionată de fashion, care locuiește în Cluj și a cunoscut celebritatea după ce a devenit tot mai activă în mediul online. Acum, nu mai este recunoscută pe stradă doar de urmăritorii săi de pe rețelele sociale, ci și de un număr mult mai mare de persoane. Motivul? Este una dintre ispitele feminine ale sezonului 8 al emisiunii „Insula Iubirii”, unde l-a cucerit pe Andrei Rotaru.

Video. Facebook/Antena 1

Comentarii Facebook