VIDEO. Ispita din Cluj reacționează, după ce a fost acuzată că a destrămat o căsnicie de 10 ani: „Ați văzut două, trei replici și ați sărit la concluzii”


Diandra Moga, ispita din Cluj de la Insula Iubirii, a reacționat după ce tot mai multe persoane au acuzat-o, în mediul online, că ar fi destrămat căsnicia lui Andrei și a Cristinei Rotaru. 

Vă mulțumesc pentru mesaje și comentarii, le văd. Am văzut și că s-a dezlănțuit jihadul pentru un bonfire care nici nu s-a difuzat încă. S-a postat un teaser. Ați văzut două, trei replici și ați sărit la concluzii. Am înțeles. Celor care nu vă place nu v-ar fi plăcut oricum de mine, în niciun caz. Dacă nu era atitudinea mea, era tatuajul de pe gât. Dacă nu erau tatuajele, erau buzele. (...) Rămâne de văzut ce s-a discutat la bonfire și, în rest, vă mulțumesc pentru tot. Învăț și eu, alături de voi, cum să fiu și cum să nu fiu.”, a transmis ispita de la Cluj într-un videoclip postat pe TikTok.

În ediția ce urmează să fie difuzată săptămâna viitoare, ispita de la Cluj și Cristina stau față în față. 

Andrei Rotaru, soțul Cristinei de aproximativ un deceniu, a recunoscut în emisiune că are sentimente pentru ispită. Astfel, spiritele s-au încins extrem de rapid. 

Trebuia să vină o femeie și să îmi spună problemele dintre mine și soțul meu? (…) Nu ești în măsură să mă cerți că nu ești mama mea… Eu nu mai am nimic de discutat, să vorbească cu tine, Radu”, i-a spus Cristina Rotaru ispitei Diandra. 

Diandra a afirmat că mariajul Cristinei cu Andrei este sortit eșecului, alimentând astfel tensiunile

O căsnicie, din punctul meu de vedere, sortită eșecului…”, a precizat Diandra. 


Comentarii Facebook