VIDEO Justin Timberlake vine la Cluj, la Electric Castle 2025? Clujul s-a umplut cu afișe cu melodiile lui/ Cine a făcut anunțul că va concerta în România


Justin Timbarlake ar putea concerta în România, la Cluj,  la Electric Castle 2025. Anunțul a fost făcut de un DJ de la Pro FM, care a spus că anunțul oficial ar putea veni mâine, la Pro TV. Până atunci Clujul și Bucureștiul sunt împânzite cu afișe cu versuri din melodiile lui Justin Timberlake. 

Deși vara s-a încheiat și festivalurile din acest an s-au terminat, organizatorii au început deja pregătirile pentru lineup-urile verii lui 2025. Fanii sunt entuziasmați și așteaptă anunțurile despre artiștii internaționali, iar speculațiile îl pun în centrul atenției pe nimeni altul decât Justin Timberlake! Celebrul artist ar putea ajunge, în sfârșit, în România, la Cluj la Electric Castle, ceea ce i-a adus pe fani într-o stare de extaz total.

Dar unde va concerta? De câteva zile, Clujul este împânzit de bannere cu versuri din hiturile lui Justin Timberlake, stârnind zvonuri și entuziasm pe rețelele sociale. Fanii au început să speculeze imediat, iar concluzia lor este clară: Justin Timberlake ar putea concerta în România, la Cluj.

Screenshot 2024-10-07 220714.png


Screenshot 2024-10-07 220748.png

Justin Timberlake vine în România?!

Există o șansă mare ca Justin Timberlake să viziteze România în vara lui 2025. Momentan, artistul se află în plin turneu mondial, „The Forget Tomorrow World Tour”, care va ajunge în Europa în primăvara anului viitor. Cu toate bannerele și indiciile din Cluj, fanii sunt convinși că artistul va participa la unul dintre festivalurile organizate în oraș, cel mai probabil Electric Castle sau Untold.

Conform programului său de turneu, Timberlake are o perioadă liberă chiar în timpul festivalului Electric Castle, programat între 16 și 20 iulie 2025. Astfel, există șanse reale ca acesta să concerteze, în sfârșit, și în România anul viitor!

De când au apărut indiciile în Cluj, fanii așteaptă cu sufletul la gură confirmarea oficială. Până acum, Justin Timberlake nu a mai avut un concert în România, deși are o bază impresionantă de admiratori aici.

Anunțul a fost făcut în această seară de Gabriel Fereșteanu de la ProFM, online: „Vine Justin Timberlake în România, știe deja tot internetul treaba asta. Toată lumea vorbește despre asta. Vă zic că vine la Electric Castle. O strategie impecabilă pentru Electric Castle, care a împânzit Clujul cu afișe din astea. Foarte multă lume a speculat despre faptul că ar veni la Untold, mai ales pentru că o să fie o ediție aniversară. Vă pot confirma 100% că nu este vorba despre Untold și 90% că este vorba despre Electric Castle”, a spus Gabriel Fereșteanu. 

Comentarii Facebook