VIDEO Loredana Groza, DIVĂ fără inhibiții. Dans lasciv pentru Mihai Bobonete în direct, pe masă: „Ce nu fac eu pentru bani!”


Loredana Groza a fost invitată în podcastul „Da Bravo” realizat de Mihai Bobonete, unde a oferit un moment memorabil. Cunoscuta artistă și-a păstrat faima de persoană lipsită de inhibiții, urcându-se pe masă și dansând pentru comediant, într-o atmosferă plină de umor. Bobonete a condus discuția spre un subiect care a stârnit râsete și a atras atenția tuturor: bara de striptease pe care artista o deține acasă.

În timpul conversației, Mihai Bobonete a menționat că auzise de la Dani Oțil, invitat anterior în podcast, despre celebra bară din locuința Loredanei. „Dani ne-a spus că ai bară de striptease acasă. Eu nu am văzut-o. Unde era ascunsă?”, a întrebat-o amuzat Bobonete. Loredana i-a răspuns cu aceeași veselie, spunând că doar cei "cu vechime" pot avea parte de asemenea spectacole acasă: „Nu arăt așa, la oricine, trebuie să ai puțin vechime”, a răspuns amuzată Loredana.

Întrebată de Mihai dacă știe să facă twerk, cântăreața a acceptat să-i facă o demonstrație pentru "câțiva dolari", glumind că preferă banii americani, verzi și „valoroși”. „Doar pe dolari mă sui pe masă! Ce nu fac eu pentru bani!”, a spus Loredana râzând. În lipsa dolarilor, Bobonete i-a oferit 200 de euro, iar artista s-a ținut de cuvânt, executând câteva mișcări de twerk pe masă, spre deliciul tuturor celor prezenți.

Astfel, Loredana Groza și Mihai Bobonete au reușit să creeze un moment inedit, plin de umor și energie, confirmând încă o dată spiritul liber și lipsit de inhibiții al artistei.

Minutul 1h 05' 13”

Comentarii Facebook