VIDEO Micii românești i-au cucerit pe Ed Sheeran și pe actorul Cris Hewsworth. Cele două vedete internaționale au mai cerut o porție


Micii Românești au făcut furori: Ed Sheeran și Chris Hemsworth, cuceriți de deliciile tradiționale după un concert memorabil


Micii tradiționali românești au reușit să cucerească gusturile a două mari vedete internaționale, Ed Sheeran și Chris Hemsworth, în cadrul unei cine de neuitat la un restaurant de renume din capitală. Cei doi artiști, aflați în România după un concert electrizant susținut de Ed Sheeran la București, au fost impresionați de reinterpretarea gourmet a preparatelor tradiționale românești, în special de micii serviți în stil fine dining, și au cerut chiar o porție dublă, spre surprinderea bucătarului-șef.

Un detaliu inedit al vizitei lor în România este faptul că Chris Hemsworth a urcat pe scenă alături de Ed Sheeran, fiind bateristul în timpul concertului din București. După prestația lor memorabilă, cei doi au decis să încheie seara cu o experiență culinară autentică, iar restaurantul bucureștean i-a surprins cu un meniu special.

Pe lângă micii reinterpretați, restaurantul a pregătit o selecție de preparate care a inclus mămăliguță cu brânză și smântână, peștele fanariot, gălușcă cu prună stinsă cu pălincă, variațiuni de fructe de pădure, icre cu scoverguțe, burrata de casă și tartar. Cu toate acestea, mititeii au fost vedeta serii, fiind singurul preparat la care cei doi au cerut refill.

"Am fost complet surprinși de căldura cu care am fost întâmpinați. Ed Sheeran a mers direct în bucătărie, a strâns mâna tuturor și ne-a mulțumit personal. Am încercat să le oferim un mix variat de preparate, inclusiv icre cu scoverguțe și burrata de casă, dar micii noștri au fost preferații lor," a declarat Andrei Avramesc, patronul localului, conform Digi 24.

Experiența culinară românească i-a impresionat atât de tare pe Ed Sheeran și Chris Hemsworth încât au plecat cu amintiri plăcute și, cu siguranță, cu dorința de a reveni pentru a savura din nou deliciile tradiționale românești, după ce au adus împreună muzică și bucurie pe scena bucureșteană.

Comentarii Facebook