VIDEO Mircea Bravo, „scandal” publicitar pe o stradă din Cluj, după ce și-a parcat Audi-ul pe o trecere de pietoni: „Ai văzut că am stat doar un minut?”


Actorul clujean Mircea Bravo a fost implicat într-o situație amuzantă pe străzile din Cluj-Napoca, când a simulat un scandal după ce un localnic l-a surprins parcând mașina AUDI pe o trecere de pietoni. Totul a fost, de fapt, parte dintr-o campanie ingenioasă de promovare pentru filmul „Moartea în vacanță”, care va putea fi văzut din 1 noiembrie 2024, la Cinema City.

Bravo a folosit momentul pentru a le explica clujenilor că, dacă își cumpără bilete la film, au șansa de a câștiga o excursie de vis în Dubai pentru patru persoane, all inclusive.

Discuția dintre Mircea Bravo și clujeanul care l-a confruntat a fost plină de umor și replici neașteptate:

Clujean: Aaaa, dl. Mircea Bravo, v-am prins! Cum parcați, dle așa mașina pe trecerea de pietoni, dar nu vă e un pic rușine?

Mircea Bravo: Numa duc gunoiul, la coș!

Clujean: Dar ce legătura are gunoiul? Nu putetți să lăsați mașina așa pe trecerea de pietoni, că duceți ceva la gunoi.

Mircea Bravo: Hai, că un minut am stat!

Clujean: Sunteți un exemplu pentru tânăra generație și uitați cum faceți!

Mircea Bravo: Ai văzut că un minut am stat, nu?

Clujean: Păi, dar nu contează dle, nu se lasă mașina așa.

Mircea Bravo: Pot să zic și eu ceva? Vreau să le zic celor care mă urmăresc, doi sau câți sunt, îs 100 de oameni, care să știe că vă cumpărați astăzi bilet de la Cinema City la „Moartea în vacanță”, puteți câștiga o excursie în Dubai pentru patru persoane, opt zile, all inclusive. Ștergi filmarea?

Clujean: Nu șterg dle nicio filmare! O pun pe internet!

Mircea Bravo: Dă, dă că o pun eu!

Mircea Bravo a reușit să transforme cu umor și creativitate o campanie banală în una neobișnuită. 

Comentarii Facebook