Miercuri 18 Septembrie

VIDEO. Nu doar femeile au impresionat cu ținutele extravagante la festivalul Clujului. Un tânăr costumat în dinozaur a rupt tiparele la UNTOLD


Peste 97.000 de fani veniți din toată lumea, cei mai cunoscuți artiști, DJ de top, personaje fantastice desprinse dintr-o lume magică, acrobați internaționali, animatori și dansatori au celebrat împreună prima zi a festivalului UNTOLD. Veniți într-un număr extrem de mare la eveniment, participanții au dat culoare festivalului și cu modul în care s-au îmbrăcat. 

Festivalul din Cluj, renumit și pentru stilurile vestimentare îndrăznețe, a oferit și în acest an surprize neașteptate. 

Deși de obicei atenția este concentrată pe ținutele extravagante ale femeilor, un tânăr costumat în dinozaur a reușit să capteze toate privirile și să devină rapid atracția serii.

Italianul a reușit să rupă toate tiparele, stârnind amuzamentul în rândul participanților, care nu s-au abținut să facă fotografii și să filmeze momentul. 

Vineri seară, Mainstage-ul UNTOLD va oferi cel mai așteptat show live al ediției de anul acesta cu legenda rock Lenny Kravitz. Dimitri Vegas & Like Mike, Alok, Lost Frequencies, Vama, Zerb și Almud sunt numele care vor entuziasma fanii de pe Cluj-Arena în a doua zi de festival. 

Accesul în festival se face începând cu ora 16:00.

Comentarii Facebook