VIDEO O absolventă a Conservatorului din Cluj a FERMECAT juriul de la Vocea României, după o pauză vocală de 1 an: „Mi-ai indus o stare de visare!”


Vocea României 2024: Laura Orian, absolventă a Conservatorului din Cluj, a impresionat cu vocea ei caldă și armonioasă!

Pe 25 octombrie 2024, Laura Orian a cucerit publicul și antrenorii de la Vocea României cu o prestație deosebită, demonstrând că pasiunea ei pentru muzică nu a dispărut nici măcar după o pauză vocală de un an. Această pauză, cauzată de motive personale, nu a făcut decât să intensifice dorința ei de a reveni pe scenă, iar rezultatul a fost o interpretare emoționantă, plină de căldură și sensibilitate.

Laura a absolvit Conservatorul din Cluj, unde a dobândit o solidă pregătire în muzică și vocalitate. Educația ei a fost esențială în dezvoltarea stilului său artistic, iar talentul natural s-a îmbinat perfect cu tehnica învățată în anii de studii. În momentul în care a urcat pe scenă, ea a demonstrat că nu a uitat nimic din abilitățile sale vocale, reușind să își captiveze publicul cu o interpretare fluidă și emoționantă.

Reacția antrenorilor nu s-a lăsat așteptată. Trei scaune s-au întors pentru Laura, iar comentariile lor au evidențiat impactul pe care l-a avut prestația ei. Tudor Chirilă a fost impresionat și a declarat: „Mamă, ce personaj avem în seara asta! Mi s-a părut o interpretare foarte fluidă și mi-a plăcut mult, mai ales momentul de acapela.”

Horia Brenciu a descris-o drept „o bucurie sonoră”, remarcând atmosfera pe care a creat-o fără a recurge la urlete sau note foarte înalte.

Theo Rose a subliniat potențialul său, afirmând: „Ai o voce care are foarte multe de oferit”, în timp ce Smiley a adăugat că a fost pur și simplu înduioșat de interpretarea tinerei: „Am stat și te-am ascultat într-o stare de visare pe care tu mi-ai indus-o. Cred că muzica nu trebuie să însemne neapărat ceva, muzica trebuie să-ți dea o stare”.

După un an de pauză vocală, revenirea Laurei a fost o adevărată revelație, nu doar pentru ea, ci și pentru toți cei care o ascultau. Întreaga experiență a fost o dovadă că, indiferent de obstacole, pasiunea pentru muzică poate depăși orice provocare. Laura Orian a reușit să arate că vocea ei caldă și armonioasă este pregătită să cucerească din nou inimile ascultătorilor.

Laura a ales șă meargă mai departe în concurs alături de Smiley. 

VEZI VIDEO AICI

Screenshot 2024-10-26 113557.png

Comentarii Facebook