VIDEO Pentru Vlăduța Lupău alăptatul în public nu e tabu: După experiența din biserică, artista s-a filmat acasă, în timp ce îl alăptează pe bebeluș


Vlăduța Lupău, una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică populară din România, a demonstrat din nou că nu se teme să alăpteze în public, punând pe primul loc nevoile celor doi copii ai săi. Artista a împărtășit un moment emoționant pe rețelele de socializare, în care o vedea alăptându-l pe cel mic, Isaia, acasă. Aceasta a subliniat că alăptatul este un act natural, care nu ar trebui să fie privit cu stigmă.

Vlăduța, care a devenit mamă pentru a doua oară, mai are un băiat, pe Iair, și nu a ezitat niciodată să își hrănească copiii în public, indiferent de locație. Nu de mult timp a fost surprinsă alăptând  în biserică, iat artunci a spus că: „Nevoile bebelușului nu sunt pe program. Sunt la cerere și este absurd să nu vrei să-i dai de mâncare copilului tău, dacă poți să alăptezi, pentru că te vede cineva. El atunci are nevoie să mănânce.”

Artista a devenit un model de urmat pentru multe mame, arătând că alăptatul nu ar trebui să fie un subiect tabu. „OK, o faci mai discret, dar trebuie să o faci atunci când este nevoia bebelușului. Ca adult poate poți să rabzi atunci când îți este foame, amâni ora de masă, dar un nou-născut nu știe asta. El știe că mama lui, sursa lui de viață și de hrană, este acolo!” a mai adăugat Vlăduța Lupău.

Deși postările sale au generat reacții mixte, cu unele mămici care o susțin, iar altele care o critică, Vlăduța continuă să inspire prin deschiderea și autenticitatea sa.

Comentarii Facebook