VIDEO Show total la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu medicul Valeriu Gheorghiță! Gina Pistol și Monica au cântat împreună: „Se mărită Mona mea”


Sâmbătă, 5 octombrie 2024, Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță și-au sărbătorit iubirea într-un cadru grandios, organizând o nuntă de neuitat la Palatul Snagov. După ce au spus un sincer „DA” în fața celor dragi, proaspăt căsătoriții au dansat și s-au distrat alături de sute de invitați până în zori.

Evenimentul a fost animat de prezența unor nume celebre din domeniul medical, politică și showbiz-ul românesc, printre care s-au numărat Gina Pistol și Horia Brenciu. Aceștia au încins atmosfera pe ringul de dans, transformând petrecerea într-un adevărat spectacol. Gina Pistol, prezentatoarea emisiunii MasterChef, a fost sufletul petrecerii, cântând cu emoție și energie, alături de Maria Buză, Horia Brenciu și Smiley.

Împreună, cei trei artiști au reușit să aducă un vibe special evenimentului, iar Gina a încântat cu Maria Buză și invitații mai multe melodii, iar cu Monica Bîrlădeanu  melodia „Se mărită Mona mea” a trupei Azur. 

VEZI VIDEO


Meniu Savuros la Nunta Monicăi Bîrlădeanu

Petrecerea a fost organizată în mare secret, Monica Bîrlădeanu ocupându-se cu atenție de fiecare detaliu. De la aranjamentele florale la decorarea locației și cadourile pentru invitați, totul a fost planificat cu grijă.

Invitații s-au putut bucura de un meniu rafinat, ce a inclus delicatese gourmet, dar și preparate tradiționale românești reinventate, toate gândite pentru a satisface cele mai rafinate gusturi. Tortul mirilor a fost, de asemenea, un adevărat deliciu, adăugând un strop de magie acestei zile de neuitat pentru cei doi miri. 

Citește și Superba Monica Bîrlădeanu, mireasă de OSCAR! Rochia de la nunta cu medicul Valeriu Gheorghiță a lăsat invitații fără cuvinte- FOTO de la Nunta anului - Ştiri de Cluj (stiridecluj.ro)


Comentarii Facebook