Sambata 26 Octombrie

VIDEO Spectacol uluitor de lumini la Grădina Botanică din Cluj. Garden of lights, în premieră la Cluj! La București a avut 180.000 de vizitatori


Cluj-Napoca: Călătorie în jurul lumii cu expoziția „Small World” la Grădina Botanică „Alexandru Borza”

Anul acesta, Garden of Lights ajunge pentru prima dată la Cluj cu expoziția tematică intitulată „Small World”. Începând cu 15 noiembrie 2024, Grădina Botanică din Cluj-Napoca va găzdui exponate luminate, spectaculoase și instagramabile ce vor da viață expoziției „Small World”.

Vei descoperi tuneluri cu mii de beculețe, exponate deosebite și spectacole de lumini demne de admirat. Vino cu cei mici, dar și cu cei mari, să descoperiți împreună bucățele din culturile îndepărtate ale lumii.

După succesul expoziției „Alice în Țara Minunilor” din București, care a atras peste 180.000 de vizitatori în 2023, organizatorii de la Wonderful Lighting au decis să extindă acest concept și la Cluj-Napoca. „Numărul mare de vizitatori ne motivează să continuăm să creăm expoziții care să inspire și să aducă oamenii împreună”, a declarat Michal Chojnacki, unul dintre organizatori. „Suntem încântați să aducem magia Garden of Lights în inima Transilvaniei.”

Expoziția „Small World” este o celebrare a diversității culturale prin lumini, incluzând teme inspirate din basme și povești celebre, precum Pinocchio, Peter Pan și Albă ca Zăpada. Vizitatorii vor putea experimenta o atmosferă de poveste prin decoruri spectaculoase și jocuri de lumini impresionante.

Biletele pentru expozițiile „Garden of Lights” din Cluj-Napoca și București vor fi disponibile online, pe site-ul gardenoflights.ro și prin rețeaua iabilet.ro. Se pot achiziționa bilete individuale sau abonamente de sezon, care oferă acces nelimitat timp de patru luni.

Expoziția promite să fie una dintre atracțiile principale ale sezonului, invitând atât localnicii, cât și turiștii să se bucure de magia artei luminii într-un cadru natural de excepție.


Comentarii Facebook