VIDEO Tzancă Uraganu, implicat într-un scandal după o nuntă din Cluj! Manelistul dezvăluie ce s-a întâmplat cu adevărat


Zilele trecute, Tzancă Uraganu a fost în centrul unui scandal, după ce a apărut un videoclip în care ar fi fost dat afară de la o nuntă în Huedin, Cluj, unde fusese invitat să cânte. Manelistul a fost acuzat că în loc să întrețină atmosfera, ar fi provocat mai multă gălăgie, ceea ce ar fi dus la expulzarea sa din cadrul evenimentului.

Cu toate acestea, Tzancă Uraganu neagă vehement acuzațiile și vine cu dovezi clare care susțin că situația a fost total diferită.

Într-un videoclip postat pe TikTok, artistul dezvăluie adevărul despre ceea ce s-a întâmplat cu adevărat la nuntă. El susține că nu a fost dat afară, ci că cineva a editat intenționat filmarea, pentru a lăsa impresia că au existat nemulțumiri din partea invitaților.

„Ăsta este live-ul, unde am fost eu dat afară? Este un live pe care l-a preluat un băiat, l-a editat, a băgat el până la sfârșit. Oamenii ăia de acolo au un obicei de a vorbi mult la microfon pentru că ăsta este obiceiul lor”, a declarat Tzancă Uraganu în videoclip.

Mai mult decât atât, manelistul susține că îi cunoaște de ani buni pe cei care l-au invitat la nuntă și că a mai cântat la evenimente organizate de aceștia, fără a exista vreodată probleme.

„Îi cunosc de peste 12 ani, sunt oamenii mei, din partea aia din Cluj și ăsta e obiceiul lor să vorbească mult la microfon și a postat un băiat de mine că vorbeau și că m-au dat afară. Nici nu am pretenții de la oamenii ăștia, pentru că sunt inexistenți”, a adăugat Tzancă Uraganu, denunțând încercarea de a-l pune într-o lumină proastă.

Acum, Tzancă Uraganu încearcă să clarifice situația și să își apere reputația în fața fanilor și a celor care l-au criticat pe nedrept.

Comentarii Facebook