Duminica 8 Septembrie

VIDEO. Vlăduța Lupău și soțul ei numără săptămânile până când vor deveni părinți pentru a doua oară: „Abia așteptăm să te cunoaștem”


Viața Vlăduței Lupău și a partenerului său, Adrian Rus, s-a schimbat radical de când au aflat că vor deveni părinți pentru a doua oară, acum făcând ultimele pregătiri pentru venirea pe lume a fiului lor. 

Nu doar cei doi sunt entuziasmați de nașterea bebelușui, ci Iair care abia așteaptă să-și cunoască frățiorul mai mic. 

Astfel, Vlăduța Lupău și soțul său numără zilele până când vor deveni din nou părinți, artista povestind de curând că a ajuns în cea de-a opta lună de sarcină. 

Mai mult, artista a distribuit pe Instagram un videoclip filmat în timp ce se afla la control, povestind că inclusiv Iair este nerăbdător să își cunoască fratele și că abia așteaptă să mai crească, pentru a se juca împreună cu mașinile. De aceea, cântăreața crede că Iair și fratele lui mai mic vor fi cei mai buni prieteni. 

De asemenea, Vlăduța a mai împărtășit cu fanii săi faptul că pe perioada sarcinii a luat în greutat patru kilograme și jumătate și că îi este dificil să facă unele lucruri pe care obișnuia să le facă în mod normal. 

Comentarii Facebook