Miercuri 9 Octombrie

Vino să te miști la Iulius Mall Cluj! Învață GRATIS mișcări de dans latino, de la dansatori profesioniști, la flashmob-ul de Salsa și Bachata


Iulius Mall și Sonrisa Dance Center te provoacă: participă la flashmob-ul organizat în Atrium și dansează alături de prietenii tăi!  


Iulius Mall Cluj te provoacă la distracție! Participă la un flashmob organizat în Atrium și învață mișcări de salsa și bachata alături de profesioniștii de la Sonrisa Dance Center. Evenimentul va avea loc vineri, 11 octombrie 2024, de la ora 19.00, oferindu-ți ocazia să te miști în ritmuri latino împreună cu antrenorii cu experiență, Tatiana și Adrian. Intrarea este gratuită, iar Iulius Mall promite să aducă și alte sesiuni de dans pe parcursul anului. Pregătește-te pentru o seară plină de energie și voie bună!

Îți dorești să înveți să câteva mișcări de salsa sau bachata? Iulius Mall te așteaptă în Atrium, unde va avea loc un flashmob susținut de școala de dans Sonrisa. Ai șansa să dansezi alături de profesioniști cu peste 15 ani experiență în cadrul evenimentului, care va avea loc în Iulius Mall Cluj. Vino și lasă-te purtat de pașii latino! 

Te-ai gândit vreodată cum este să dansezi alături de cei dragi în Iulius Mall, unde sute de oameni să vă admire? Vino vineri, 11 octombrie 2024, de la ora 19.00, în zona Atrium și exersează-ți mișcările latino alături de membrii școlii de dans Sonrisa! Flashmob-ul te provoacă să îți depășești limitele, alături de antrenorii Tatiana și Adrian, dansatori profesioniști cu peste 15 ani experiență, dar de și cursanții școlii Sonrisa Dance Center. Participarea este gratuită. 

Iulius Mall Cluj încurajează adoptarea unui stil de viață sănătos și activ, găzduind o varietate de evenimente sportive. Flashmob-ul va avea loc de mai multe ori în Iulius Mall, astfel că te așteptăm și pe 18 octombrie, 8 noiembrie și 27 decembrie la sesiuni de mișcare și distracție. 

Pregătește-te cu multă energie și voie bună și hai la dans în Iulius Mall Cluj! 


Comentarii Facebook