Duminica 6 Octombrie

Vlăduța Lupău a născut al doilea copil. Mesajul emoționant transmis de Adi Rus, fost portar la CFR Cluj: „Sunt cel mai bogat om de pe pământ”


Vlăduța Lupău și fotbalistul Adi Rus sunt în culmea fericirii! Cei doi au devenit părinți pentru a doua oară. Cântăreața a născut, luni 8 iulie, un băiețel sănătos. 

Micuțul Isaia a fost așteptat cu nerăbdare de toți cei apropiați. Soțul artistei a fost cel care a dat vestea cea mare, împărtășind și primele imagini cu bebelușul.

„Sunt cel mai BOGAT om de pe pământ! Mulțumesc Lui Dumnezeu pentru tot ce mi-a oferit. De azi dragostea mea nu se împarte, ci se înmulțește. Isaia, Iair și Vlăduța Lupău vă iubesc câte zile o să am”, este mesajul postat de soțul artistei pe rețelele sociale.

Vlăduța Lupău și Adrian Rus au ales un nume special pentru ce-al de-al doilea băiețel al lor. Micuțul se numește Isaia, iar solista declara de altfel înainte de a naște că s-a inspirat din Biblie.

„Ne-am gândit. Și este un nume din Biblie, să vedem cine o să își dea seama cum o să îl cheme. Doamne ajută să vină sănătos pe lume și atunci o să afle toată lumea cum îl va chema. Mai sunt cu numele ăsta, dar e foarte rar”, spunea Vlăduța Lupău, în cadrul unei emisiuni TV.

r2.jpeg

Comentarii Facebook