Sambata 28 Septembrie

Vlăduța Lupău, dată de gol de Olguța Berbec? Ce nume ar fi ales îndrăgita artistă clujeană pentru al doilea băiețel


Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Vlăduța Lupău va aduce un al doilea copil pe lume. Fanii sunt entuziasmați, mai ales că vor să afle cum îl vor chema pe noul membru al familiei. 

Dacă artista a știut să își țină gura, nu putem spune același lucru despre Olguța Berbec, nașa. Nu doar nașa a oferit câteva detalii interesante, ci și Adi Rus, soțul Vlăduței.

În urmă cu trei săptămâni, Vlăduța Lupău a publicat o imagine pe internet, cu burtica de graviduță la vedere. În descriere, îndrăgita artistă a adăugat un text în care i-a rugat pe urmăritorii ei să scrie ce nume crede că va alege pentru cel de-al doilea băiețel.

Mulți oameni au lăsat comentarii în speranța că vor ghici numele micuțului, iar printre curioși se numără și nașa Olguța Berbec.

Artista i-a cununat pe Vlăduța Lupău și pe Adi Rus, dar la botezat și pe micuțul Iair. Astfel că, cel mai probabil, ea va fi și nașa celui de-al doilea copil.

În comentarii, interpreta de muzică populară a fost de părere că numele băiețelului Vlăduței Lupău va fi Vlad Adrian Toma Rus.

Artista nu a confirmat cele spuse de nașa ei, doar a glumit, spunând că în acest fel, numele său nu va avea loc în catalogul școlar.

„Așa te-ai gândit tu? Mai pune unul, să nu poată să-l scrie în catalog”, a fost răspunsul Vlăduței Lupău.

Apoi, Adi Rus a dat și el un indiciu. Întrebat dacă a ghicit cineva numele copilului în secțiunea de comentarii, fotbalistul a răspuns afirmativ.

Printre prenumele menționate înainte de mesajul viitorului tătic se numără Isac, Isaia sau Abel.

Comentarii Facebook