Vlăduța Lupău, deranjată de cei care nu oferă prioritate femeilor însărcinate: „Vă zic sincer, eu mă bag DIRECT în față” - FOTO


Vlăduța Lupău, una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste de la noi din țară, și-a expus pe internet nemulțumirea față de persoanele care nu oferă prioritate femeilor însărcinate. 

Vlăduța Lupău se pregătește să devină mamă pentru a doua oară, urmând să nască luna viitoare. Emoțiile sunt întinse la cote maxime, iar artista se grăbește să facă ultimele cumpărături și pregătiri pentru venirea pe lume a celui de-al doilea băiețel. 

Astfel, zilele trecute, după ce a făcut câteva cumpărături pentru venirea pe lume a copilașului său, Vlăduța Lupău avea să experimenteze ceva mai puțin plăcut la casa de marcat. A văzut că oamenii se uitau urât la ea pentru că s-a băgat în față. 

Artista admite faptul că prioritatea la casele de marcat pentru femeile gravide ori pentru mămicile cu copii până la o anumită vârstă, reprezintă o problemă la multe magazine de la noi. Acum, se pare că și ea s-a lovit de o astfel de situație neplăcută, dând de înțeles că și la ea s-a uitat cineva urât când s-a băgat în față.

Astfel, Vlăduța Lupău le îndeamnă pe viitoarele mămici să nu le fie jenă și să treacă direct la acțiune. 

Legat de story anterior…cu prioritatea pentru gravide și mame cu copii până la o anumită vârstă. Am primit sute de mesaje că sunteți pățite…Cel mai trist e că nici cei de la casele de marcat NU iau atitudine…iar unora le este rușine să se pună în față, având acest drept. Vă zic sincer, eu mă bag DIRECT în față…și când cineva a comentat, i-am arătat ce scrie, ca să îi fie rușine! Păcat că suntem foarte mulți needucați în foarte multe direcții, nu doar legat de acest aspect”, a scris Vlăduța Lupău, pe Instagram.

Postarea-facuta-de-Vladuta-Lupau-2.jpg

Comentarii Facebook