Duminica 8 Septembrie

Vlăduța Lupău, într-o ipostază în care nu ați mai văzut-o/ Ce spune artista despre ocupația pe care o are acum înainte să nască- FOTO


Vlăduța Lupău, gata să nască: "Sunt casnică și pregătită pentru noua etapă"

Celebra cântăreață de muzică populară Vlăduța Lupău a împărtășit recent cu fanii o fotografie emoționantă pe rețelele de socializare, în care își arată burtica de gravidă, semn că nașterea este foarte aproape. În descrierea imaginii, Vlăduța a menționat că este într-o ipostază nouă: cea de casnică pregătită pentru noua etapă din viața ei.

Artista, cunoscută pentru talentul său și pentru melodiile care au cucerit inimile românilor, a fost foarte activă pe rețelele de socializare în ultimele luni, împărtășind cu admiratorii săi momente din timpul sarcinii. Vlăduța a anunțat de curând că se pregătește pentru venirea pe lume a primului său copil.

Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară, aceștia transmițându-i urări de bine și sănătate în comentariile postării. Toată lumea așteaptă cu nerăbdare să vadă primele imagini cu bebelușul și să afle cum va evolua această nouă etapă din viața artistei.

vladuta lupau sarcina.jpg


Comentarii Facebook