Vlăduța Lupău nu se teme să alăpteze în public, indiferent de locație. Artista a făcut-o chiar și în biserică: „Nevoile bebelușului nu sunt pe program”


Vlăduța Lupău, una dintre cele mai populare cântărețe de muzică populară din România, este o familistă convinsă. 

Artista pune mereu nevoile celor doi copii înainte de tot, chiar dacă asta poate atrage comentarii răutăcioase.

Recent, Vlăduța a devenit mamă pentru a doua oară. Artista și soțul ei, Adi Rus, au împreună doi băieți, pe Iair și pe Isaia, iar cântăreața susține că nu a ezitat să îi alăpteze în public niciodată, indiferent de locația în care se afla. 

„Nevoile bebelușului nu sunt pe program. Sunt la cerere și este absurd să nu vrei să-i dai de mâncare copilului tău, dacă poți să alăptezi, pentru că te vede cineva. El atunci are nevoie să mănânce. OK, o faci mai discret, dar trebuie să o faci atunci când este nevoia bebelușului. Ca adult poate poți să rabzi atunci când îți este foame, amâni ora de masă, dar un nou-născut nu știe asta. El știe că mama lui, sursa lui de viață și de hrană, este acolo!„ a declarat Vlăduța Lupău pentru VIVA!

Artista nu a ezitat să posteze imagini în care își hrănea bebelușii, inclusiv de la Biserică, pe rețelele de socializare, deși comentariile au fost împărțite. În timp ce multe mămici sunt total de acord cu ea, alți urmăritori o critică aspru.

WhatsApp Image 2024-10-14 at 13.01.38_011b5e2c.jpg

Comentarii Facebook