Vlăduța Lupău, ședință FOTO de excepție înainte de naștere. Bruneta a pozat ca o „sirenă”: „Probabil ultimele poze cu burtica din viața asta”


Recent, Vlăduța Lupău și-a luat prin surprindere fanii cu o serie de fotografii superbe. Vedeta în vârstă de 33 de ani este însărcinată pentru a doua oară și în scurt timp urmează să aducă pe lume cel de-al doilea copil. 

Artista și Adi Rus, actualul ei soț, s-au căsătorit în anul 2019. Trei ani mai târziu, în august 2022, a venit pe lume primul lor copil, un băiețel, pe nume Iair. Vedeta a anunțat în luna martie, în cadrul concertului de la Sala Palatului că este însărcinată pentru a doua oară. Acum, artista și soțul ei așteaptă clipa în care își vor ține în brațe cel de-al doilea îngeraș. 

1.jpeg

Pentru că a mai rămas puțin timp până urmează să nască, cântăreața a făcut o ședință foto superbă, cu burtica la vedere. Ba chiar mai mult, vedeta a făcut și o destăinuire, se pare că artista clujeană nu-și mai dorește un alt copil. 

„În pântecele meu, sub inima mea timp de 9 luni… în inima mea până mor. Probabil ultimele poze cu burtica din viața asta”, a transmis Vlăduța Lupău pe o rețea de socializare.

3.jpeg

2.jpeg

Comentarii Facebook