Vlăduța Lupău și Adi Rus fac un botez „fără plic” cu 200 de invitați, pentru fiul lor, Isaia. Andra și Cătălin Măruță vor fi nași


Săptămâna aceasta este una deosebită pentru familia Vlăduței Lupău, care finalizează pregătirile pentru petrecerea de botez a fiului lor, Isaia. Evenimentul va avea loc într-un resort de lux, dotat cu piscină și multiple activități destinate atât părinților, cât și copiilor invitați. Petrecerea va fi una fără dar, iar nașii vor fi Andra și Cătălin Măruță.

Deși petrecerea va fi una restrânsă, rezervată doar pentru prieteni și apropiați, lista de invitați cuprinde în jur de 200 de persoane.

Vlăduța Lupău și soțul ei, Adi Rus, au optat pentru un botez fără dar, alegând să le ofere invitaților o experiență de neuitat fără a cere „plicurile” tradiționale. Organizarea evenimentului a fost încredințată unei vechi prietene a artistei, Geta Ungurean, cunoscută pentru organizarea unor evenimente de succes. 

Tema aleasă pentru decorul botezului este una elegantă, bazată pe aranjamente florale albe, care se vor potrivi perfect cu locația aleasă pentru acest moment special.

„Nu pot să dau foarte multe detalii. Pot să spun că o să fie un botez fără plic, fără dar. Vor fi apropiați, prieteni, dar chiar și așa, sunt vreo 100 și ceva, 200 de persoane. Dar cumva… este fără plicuri cu bani, fără dar, să zic așa”, a declarat un apropiat de-al Vlăduței Lupău pentru FANATIK.

Comentarii Facebook