Duminica 8 Septembrie

Vlăduța Lupău umor la nuntă, înainte cu două luni să nască: ”După ce beau, mă duc acasă, nu mai pun banii în plic!” VIDEO


Vlăduța Lupău își întreabă fanii: Ce preferați la nuntă? Mâncarea, băutura, muzica sau momentul când dai plicul?


Cântăreața de muzică populară și de petrecere, Vlăduța Lupău, și-a surprins fanii cu o întrebare pe rețelele sociale: "Voi ce preferați la nuntă? Mâncarea, băutura, muzica sau când dai plicu’???" Întrebarea a venit într-un filmuleț din culisele videoclipului pentru noua sa piesă "Prietena mea-i mireasă".

Ce face Vladuța Lupău la nunți: ”Mai întâi mănânc, după ce mănânc, mai mănânc. După ce am mai mâncat, beau. După ce beau, mă duc acasă nu mai pun banii în plic”

În video, Vlăduța Lupău povestește amuzant despre ce face ea la nuntă, oferind un răspuns sincer și plin de umor:

„La un moment dat mănânc, după ce mănânc, mai mănânc, după ce mai mănânc, beau. După ce beau, mă duc acasă, nu mai pun banii în plic”

Artista se pregătea de filmarea videoclipului pentru o piesă nouă  "Prietena mea-i mireasă". Vlăduța a invitat fanii să descopere puțin din atmosfera de la filmări și să împărtășească ce le place cel mai mult la nunți.

Întrebarea Vlăduței a stârnit numeroase reacții și comentarii din partea fanilor, mulți dintre aceștia împărtășindu-și preferințele și poveștile amuzante de la nunți. Unii au spus că mâncarea este punctul forte, alții au subliniat importanța muzicii bune, iar cei mai practici au recunoscut că momentul "plicului" este inevitabil, dar necesar. ”Prefer să nu mă cheme”, scris unul dintre fani, în timp ce altul a spus cu sinceritate că ”Până trebuie să dai plicul, totul!”

Cunoscuta cântăreață este apreciată nu doar pentru talentul său muzical, ci și pentru carisma și umorul său. Videoclipurile și postările ei pe rețelele sociale sunt urmărite de mii de fani, care se bucură de fiecare dată de spontaneitatea și energia ei.


Comentarii Facebook