Miercuri 18 Septembrie

Vlăduța Lupău va urca pentru prima dată pe un podium de modă. A ales și o ținută specială: „În costumul acesta a fost bunica mea mireasă”


Vlăduţa Lupău este una dintre cele mai iubite artiste de muzică populară. De mai bine de 20 de ani reprezintă cântul şi portul popular pe scenele ţării şi dincolo de hotare, şi iată că va urca pentru prima dată pe un podium de modă, la Timişoara Fashion Week.

Vlăduţa Lupău este una dintre surprizele serii şi va aduce pe podiumul de la Timişoara cele mai preţioase costume populare pe care le are în garderoba personală.

„Am foarte multe costume populare, dar la Timişoara Fashion Week voi prezenta doar cinci, cu a mea, şase. Sunt dintre cele pe care le am, mai vechi, mai de colecţie. Unele sunt de la bunica mea, iar într-unul dintre costumele cu care voi defila a fost ea îmbrăcată în ziua nunţii.  

A fost o mireasă superbă! Unele costume sunt din alte zone din Maramureş, nu doar din Sălaj. Am costume diferite din multe zone ale Ardealui. Vor fi costume întregi, cu opinci, cum se purta costumul o dată”, a relatat Vlăduţa Lupău, pentru click.ro.

Artista se va ocupa să le îmbrace pe modele, să le aranjeze aşa cum trebuie. 

„O să am grijă ca fetele care le poartă să fie îmbrăcate cum trebuie, eu mă voi ocupa de ele. Este prima mea apariţie la un festival de modă şi mă bucur că e legată de partea aceasta tradiţională cu care eu am ajuns la inima publicului”, a mai spus artista. 

vv.jpg

Comentarii Facebook