Vonda Shepard la Cluj: Regret ca am luat lectii de balet si nu le-am continuat- VIDEO

Cantareata americana a declarat de la Cluj in direct la Antena 1 la emisunea Acces direct ca regreta ca atunci cand era mica a inceput sa ia lectii de dans, dar nu a continuat sa danseze. Un alt regret: ca nu a apucat sa scrie o carte.

 

Cu putin timp inainte sa inceapa concertul care se desfasoara la aceasta ora la Casa de Cultura a Studentilor din Cluj, Vonda Shepard a fost in direct la Antena 1. Cantareata cunoscuta mai ales din filmul Ally McBeal a declarat ca este obisnuita sa gateasca cina pentru familia ei si ca de obicei pregateste o mancare sanatoasa: legume, peste, fructe proaspete cumparate de la un fel de super market pentru fermieri.

 

Cele mai importante persoane din viata Vondei Shepard sunt baietelul de aproape 4 ani si sotul ei, dupa care urmeaza formatia.

 

"Ma trezesc, beau cafea, daca nu sunt cu baietelul meu de aproape 4 ani, merg si fac gimnastica, apoi repetam (...), iar seara pregatesc cina pentru familia mea", a povestit Vonda Shepard cum se defasoara o zi obisnuita din viata ei.

 

La finalul interviului Vonda a cantat live.

 

La aceasta ora la Casa de Cultura a Studentilor din Cluj, cantareata americana sustine un concert, care face parte dintr-o serie de patru pe care Vonda le sustine in Romania.

 

 

Comentarii Facebook