Vineri 18 Octombrie

2 ANI de Premieră la Cluj! Spălătorie auto UNICĂ în România: Protecție ceramică aplicată automat cu doar 74 de lei și mașina arată ca în reviste! VIDEO


Spălătoria auto Oasis Expres-  2 ani de premieră în România: Spălare cu protecție ceramică aplicată automat. Reducere de 20% de Open Days!

Spălătoria auto Oasis Expres din Cluj-Napoca sărbătorește doi ani de servicii UNICE în România! În 2022, Oasis Express a adus la Cluj, în premieră pentru România, tehnologii de spălare automată fără perii și protecție ceramică aplicată automat. De atunci, continuă să inoveze și să redefinească standardele de calitate în domeniul spălătoriilor auto. 

Siguranță și pentru mașinile înfoliate: „Am simulat echivalentul a cinci ani spălarea pe foliile Masterfol!”

„De curând am încheiat un parteneriat cu Masterfol,  după ce am simulat echivalentul a cinci ani de spălări auto pe toate modelele lor de folii, am verificat dacă unghiurile de acționare a jeturilor de apă sunt compatibile cu aplicarea foliilor și dacă detergenții folosiți degradează în vreun fel foliile. Rezultatele au fost excelente! Nu am observat nicio urmă de degradare nici mecanică, nici chimică, astfel încât putem să recomandăm cu încredere și cu teste folosirea serviciilor noastre și pentru mașinile înfoliate”, povestește reprezentantul Oasis Expres, George Moldovan. 

Răsfață-ți mașina cu programul Diamond și bucură-te de o reducere de 20%! Acum, doar 74 de lei pentru un aspect de revistă!

Oasis Expres invită acum clienții să experimenteze personal toate aceste beneficii în cadrul evenimentului Open Days, care se va desfășura între 19 și 29 octombrie 2024, oferind o REDUCERE specială de 20% pentru cel mai dorit serviciu: programul „Diamond” cu protecție ceramică, care îți face mașina să arate ca în reclame.
Timp de 11 zile clienții vor plăti pentru acest program luxos în loc de 99 de lei, doar 79 de lei. Reducerea de 20% se aplică și celor care dețin un card de fidelitate, astfel că pentru aceștia tariful pe perioada Open Days va fi de 74 de lei, în loc de 93 de lei, cât este prețul obișnuit.  

Oasis Expres: Prima spălătorie touchless care oferă spălare cu protecție ceramică automată din România. De ce este diferită de alte spălătorii auto?

Situată pe strada Lombului nr. 6, colț cu strada Corneliu Coposu, Oasis Expres este prima spălătorie automată din România care oferă protecție ceramică, aplicată automat. Spre deosebire de serviciile manuale de protecție ceramică disponibile pe piață la un preț care poate ajunge și la 1000 de euro, la Oasis Expres această protecție poate fi aplicată lunar, la un cost de doar 99 de lei (sau 93 de lei pentru clienții fideli). Dar, NU UITA: În perioada 19-29 octombrie 2024 beneficiezi de o reducere de 20%!

Protecția ceramică Oasis oferă multiple beneficii:

Aspect VIZIBIL îmbunătățit: Caroseria mașinii capătă o culoare și o strălucire intensificate imediat după spălare, vizibile chiar și pentru cei mai critici ochi.

Efect hidrofob: După aplicare, apa se scurge ușor de pe suprafața mașinii, prevenind acumularea rapidă a murdăriei și protejând vopseaua.

Protecție împotriva razelor UV, ploilor acide și sării de pe drumuri: Ideală pentru sezonul rece care se apropie, protecția ceramică asigură o barieră împotriva factorilor de mediu dăunători.

Cum funcționează sistemul touchless?

Tehnologia touchless utilizată de Oasis Expres înseamnă că mașina este spălată complet automatizat, fără perii, doar cu detergenți și jeturi de apă, eliminând astfel riscul zgârieturilor pe caroserie. Sistemul folosește patru brațe mobile care ajustează unghiul și intensitatea jeturilor de apă, garantând o spălare completă și sigură. Detergenții utilizați sunt formulați special pentru a acționa sinergic, asigurând o curățare eficientă și o protecție suplimentară pentru suprafața mașinii. Fiecare ciclu de spălare durează între 4 și 8 minute, oferind clienților o experiență rapidă și fără griji, în timp ce aceștia rămân în confortul mașinii.

Spălarea sub șasiu  - esențială în sezonul rece

Spălarea sub șasiu este esențială pentru protecția împotriva sării și a altor substanțe dăunătoare folosite pe drumuri mai ales în sezonul rece şi este o opțiune foarte apreciată de clienți.

Spuma colorată parfumată – O experiență unică pentru întreaga familie

De asemenea, spuma colorată în trei nuanțe și parfumată este o altă inovație care atrage atât adulții, cât și copiii. Cei mici adoră spectacolul vizual al spumei care îmbracă mașina, transformând o simplă spălare într-o experiență plăcută și memorabilă pentru întreaga familie.


Oasis Expres – deschis NON-STOP. Profitați de reducerea de 20% de Open Days!

Fiind deschisă non-stop, Oasis Expres oferă flexibilitate maximă, răspunzând nevoilor fiecărui client indiferent că e zi sau noapte.

Evenimentul Open Days, desfășurat între 19 și 29 octombrie 2024, vine la momentul perfect pentru cei care vor să descopere inovația adusă de spălătoria auto touchless automată Oasis Expres și să profite de reducerea de 20% pentru programul de spălare „Diamond”.

Vă lăsăm să vedeți singuri cum arată o mașină spălată la Oasis Expres, folosind programul „Diamond” cu protecție ceramică! VIDEO

collage inainte dupa.jpg

Comentarii Facebook