5 destinații noi de iarnă de pe Aeroportul Internațional Cluj, la mare sau la munte, după preferințe!


Aeroportul Internațional Cluj și Wizz Air extind rețeaua de zboruri: noi curse spre Stuttgart și Lisabona, plus trei rute reluate

Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj și Wizz Air au inaugurat două noi zboruri directe, Stuttgart și Lisabona, odată cu debutul sezonului de iarnă. Aceste curse, operate în premieră, oferă pasagerilor din Cluj și Transilvania o legătură directă către două orașe europene importante, diversificând oferta internațională a aeroportului. Noile zboruri către Stuttgart și Lisabona se alătură celor trei curse reluate de Wizz Air luna aceasta – spre Viena, Lyon și Abu Dhabi – ajungând astfel la un total de cinci noi destinații adăugate rețelei aeroportuare în acest sezon.

Pasagerii pot călători spre Stuttgart în zilele de joi și duminică, iar spre Lisabona în zilele de luni și vineri. Cele două destinații noi vor atrage atât călătorii de afaceri, cât și turiștii, Stuttgart fiind recunoscut pentru industria sa auto și piețele de Crăciun, iar Lisabona pentru peisajele pitorești și atracțiile istorice.

Stuttgart, capitala landului german Baden-Württemberg, este un oraș renumit pentru industria auto și oferta sa culturală variată, incluzând muzee de prestigiu și piețe de Crăciun.

Stuttgart este destinația perfectă pentru o escapadă de iarnă, dar va deservi şi călătoriile de business.

Lisabona, capitala Portugaliei, impresionează prin cultura sa vibrantă, peisajele pitorești și bucătăria delicioasă. Tramvaiele galbene, plajele lungi de-a lungul râului Tejo și monumente istorice ca Turnul Belem și Mănăstirea Jerónimos, ambele în Patrimoniul Mondial UNESCO, atrag anual milioane de turiști. Destinația este perfectă pentru un city-break și poate fi vizitată în orice anotimp.

Pe lângă cele două rute noi adăugate rețelei de rute ale Aeroportului Internațional Cluj, Wizz Air a reluat luna aceasta și zborurile spre Viena și Lyon, consolidând legăturile cu comunitățile de români din Austria și Franța și stimulând schimburile comerciale și culturale între regiunea Transilvaniei și cele două state europene. De asemenea, din sezonul de iarnă s-au reluat și zborurile spre Abu Dhabi, oferind pasagerilor noi oportunități pentru călătorii de afaceri și turism.

Noile destinații sunt disponibile în sistemul de rezervări conform următorului program:

Screenshot 2024-10-28 190501.png

„Parteneriatul de peste 17 ani cu Wizz Air continuă să aducă beneficii semnificative pentru Cluj și întreaga regiune a Transilvaniei,” a declarat David Ciceo, Directorul General al Aeroportului. „Prin inaugurarea celor două rute noi și reluarea zborurilor către destinații cheie, ne consolidăm angajamentul de a răspunde nevoilor în creștere ale pasagerilor.”

Wizz Air, care operează în prezent zboruri din Cluj-Napoca către 26 de destinații, și-a întărit poziția de principal operator pe aeroport, oferind peste 800.000 de locuri disponibile pentru sezonul de iarnă. 

Comentarii Facebook