Vineri 18 Octombrie

Accident fatal în Cluj: O femeie a murit după ce a fost lovită în timp ce mergea pe marginea străzii. Medicii au intervenit, dar în zadar!


O tragedie a avut loc pe strada Fildului - DN 1G, în localitatea Huedin, județul Cluj, unde o femeie în vârstă de 60 de ani a fost lovită de un autoturism în timp ce circula pe marginea carosabilului.

În urma impactului, victima a suferit răni severe, iar echipajele de intervenție au desfășurat manevre de resuscitare. Contactat de Știri de Cluj, purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, Andrei Biriș, a confirmat că, din păcate, pietonul a decedat.

„A fost solicitat un echipaj SMURD, trimis în sprijinul colegilor de la Serviciul de Ambulanță. În ciuda manevrelor de resuscitare, a fost declarat decesul unei femei de aproximativ 60 de ani. Intervenția a avut loc pe strada Fildului din Huedin,” au declarat reprezentanții ISU Cluj pentru Știri de Cluj. 

Circulația rutieră în zonă se desfășoară pe un singur fir, alternativ, sub dirijarea poliției, pentru a permite intervenția echipajelor de urgență și a asigura siguranța participanților la trafic.

Comentarii Facebook