Sambata 7 Septembrie

Anunțurile imobiliare din Cluj mereu reușesc să uimească! Un clujean vinde o garsonieră „SPAȚIOASĂ” de 11 mp. Cere peste 4000 de euro pe mp - FOTO


Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns! O nouă perlă a apărut pe piața imobiliară din Cluj-Napoca, un clujean cere pe garsoniera de 11 mp, pe care o numește „spațioasă” 48.000 de euro. „Noroc” că prețul este ușor negociabil. Imobilul se află la parter și e descris ca fiind amplasat în „locația ideală”.

„Vând garsonieră spațioasă de 11 mp, situată pe Strada Albac din Cluj-Napoca. Garsoniera este perfectă pentru o persoană singură sau un cuplu, fiind dotată cu tot ce este necesar: mașină de spălat, cuptor cu microunde, plita electrica și TV.

Locația ideală: Aproape de Iulius Mall: Ideală pentru cei care doresc să fie aproape de magazine, restaurante și cinematografe.

Lângă baza sportivă Gheorgheni: Perfectă pentru cei pasionați de sport.

Zonă liniștită cu mult spațiu verde: Bucură-te de liniște și relaxare, departe de agitația orașului.

Acces facil la mijloacele de transport: Ajunge rapid și ușor oriunde în Cluj-Napoca.

Preț: 48.000 de euro”, se arată în anunțul de pe publi24.ro.

Piața imobiliară din Cluj-Napoca bate record după record în ultima perioadă. Cluj-Napoca este cel mai scump oraș din țară pentru cumpărătorii interesați de un apartament nou: prețul mediu solicitat pentru aceste proprietăți a ajuns până la sfârșitul lunii trecute să se apropie de 3.000 de euro/mp util, arată analiza unei platforme imobiliare. Prețurile cerute pentru apartamentele noi sunt, în medie, cu 164 de euro mai mari față de piața veche.  

a3.jpg

a1.jpg

a2.jpg

Comentarii Facebook