Sambata 5 Octombrie

Atenție, clujeni! Auchan retrage un produs alimentar contaminat cu bacterii periculoase, inclusiv din magazinele din Cluj


Auchan România a emis o avertizare de urgență și a decis retragerea de pe piață a unui produs bine cunoscut, inclusiv în magazinele din Cluj. Este vorba despre produsul „Pouce Pate cu ficat de pui” 100g. "Motivul retragerii: prezentă bacterii mezofile aerobe și anaerobe", se arată într-un anunț publicat pe site-ul Autorității Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA).

Clienții din Cluj și din întreaga țară care au cumpărat produsul respectiv sunt rugați să nu îl consume, din motive de siguranță, și să îl returneze cât mai repede la Serviciul Clienți al magazinului Auchan de unde l-au achiziționat. În schimbul produsului, clienții vor primi integral suma plătită, fără a fi necesar să prezinte bonul fiscal.

„Este afectat doar lotul 08042027, cu termen de expirare 08.04.2027, celelalte loturi nu sunt afectate”, se mai precizează în anunțul companiei, oferind astfel clarificări pentru a nu crea panică în rândul consumatorilor care au achiziționat alte loturi ale aceluiași produs.

Această măsură preventivă subliniază angajamentul Auchan de a proteja sănătatea clienților și de a reacționa prompt în cazul descoperirii unor probleme care pot afecta calitatea produselor sale.

Comentarii Facebook