Au apărut deja primele oferte pentru vacanța de iarnă. Cât cer hotelierii pentru primele pachete în Maramureș


Maramureș este una dintre cele mai populare destinații din România pe timp de iarnă. Turiștii vin aici pentru aerul curat, zăpadă, dar și pentru ski. Hotelierii au venit deja cu primele oferte. 

Însă, turiștii trebuie să știe că prețurile la unele cazări sunt mai mari față de anul trecut. Iată cât costă un sejur în Maramureș în perioada Crăciunului, dar și de Revelion!

„Cererea pare a fi mai mare decât anul trecut. Cu siguranţă, până la iarnă, gradul de ocupare va fi undeva la 100% pe perioadele de Crăciun, Revelion şi cele de vacanţă. Cea mai mare cerere o avem momentan pentru perioada de vacanţă şcolară, ne referim aici în special pentru perioada 22 februarie + 1 martie”, a explicat administratora unui hotel din Cavnic, potrivit observatornews.ro.

În perioada sărbătorilor de iarnă, pentru patru nopți de cazare la o pensiune, împreună cu mic-dejun și cină, prețul începe de la 1.000 de lei pe persoană. La hotel, un sejur de patru nopţi cu mic-dejun şi acces la SPA costă în jur de 1.300 de lei.

Prețurile sunt undeva cu 5% mai mari faţă de anul trecut.

Comentarii Facebook