Banca Transilvania a scos un produs UNIC în România. De acum poți plăti cumpărăturile cu ceasul BT contactless
Banca Transilvania a lansat un produs unic în România, în colaborare cu Mondaine, Oberthur Technologies şi Mastercard.
Mai exatc, este vorba despre ceasul BT contactless, un nou instrument de plată care poate înlocui cardul la cumpărături, în țară şi în străinătate. În premieră, ceasul contactless va fi prezentat în cadrul Techsylvania, unul dintre cele mai reprezentative evenimente din Estul Europei, dedicat pasionaților de tehnologie şi inovație, organizat în perioada 17 – 20 iunie a.c., în Cluj-Napoca.
Ceasurile sunt elvețiene, marca Mondaine, iar pentru varianta BT contactless sunt disponibile trei modele: Clasic-Ladies, Clasic-Men si Premium-Unisex. Ceasul poate fi comandat online, pe siteul BT sau în oricare dintre sediile Băncii Transilvania şi se primeşte tot la BT, unde este activată cartela contactless care va fi inserată în cureaua ceasului. În funcție de model, costul este între 1.090 şi 1.690 de lei - aproximativ 300 de euro.
MATERIAL OFERIT DE BANCA TRANSILVANIA
Ceasul funcționează pe baza tehnologiei contactless, lansată în premieră în România de MasterCard, care le permite utilizatorilor să plătească mai repede și mai sigur. Lansarea ceasului contactless se înscrie în politica Mastercard de a crește rata de acceptare a tehnologiei contactless în rândul românilor și de a le pune la dispoziție un ecosistem diversificat de sisteme de plată.
Ceasul BT contactless funcționează ca un card bancar prin accesul la contul curent în lei deschis la Banca Transilvania. Poate fi comandat de clienții Băncii Transilvania care au card de debit în lei sau, după caz, cardul poate fi primit împreună cu ceasul.
De asemenea, pentru plățile cu ceasul contactless la comercianți, comisionul este zero, iar pentru plățile de până la 100 de lei sau echivalent, nu este necesar PIN-ul.
Totodată, persoanele care nu sunt clienți BT şi îşi doresc un ceas contactless trebuie să aibă cont curent la Banca Transilvania, cont care se poate deschide inclusiv online.
În 2016, Banca Transilvania a marcat o altă premieră pe piața instrumentelor alternative de plată, prin lansarea brățării contactless. În plus, facilitățile automatelor de plăți, opțiunea deschiderii online a unui cont bancar, autentificarea prin parolă unică pentru tranzacțiile online cu cardul sau robotul Livia - noul canal de interacțiune cu clienții folosind Facebook Messenger sau Skype sunt câteva dintre proiectele prin care Banca Transilvania se orientează tot mai mult spre soluții digitale, pentru a conferi clienților şi angajaților confort şi mobilitate.
1 Comentariu
In loc sa sa se concentreze sa scoata o aplicatie online si mobila de anul 2017 si nu 1997...isi pierd timpul cu prostii.