Vineri 20 Septembrie

BT Direct şi ERB Retail Services vor fuziona în prima parte a anului viitor


BT Direct – parte a Grupului Financiar Banca Transilvania - şi ERB Retail Services – companie achiziționată de BT odată cu Bancpost, în aprilie a.c. - sunt în plină etapă de integrare. Cele două instituții nebancare destinate acordării creditelor de consum vor fuziona în prima parte a anului 2019. 

Obiectivul principal al noului BT Direct este să devină instituția de consumer finance preferată a românilor prin servicii de calitate, moderne, prin soluții convenabile de finanțare oferite clienților, respectiv prin parteneriate durabile. 

Cu un portofoliu de 250.000 de carduri de credit EuroLine, ERB Retail Services are acum o cotă de piață de 8,7% şi 1.200 de magazine partenere.

ERB Retail Services şi BT Direct au împreună toate ingredientele pentru a deveni instituția de consumer finance preferată de români. Avem susținerea Grupului Financiar Banca Transilvania, un mix de produse complet pentru clienții noştri de acum şi pentru cei viitori, expertiza unuia dintre primele IFN-uri din piață, dar şi entuziasmul, profesionalismul şi determinarea unei echipe implicate.”, afirmă Ana Popescu, Director Executiv Persoane Fizice Bancpost, propusă pentru funcția de Director General al noii entități. 

Integrarea este în plină desfășurare şi are loc pe mai multe planuri - juridic, produse & servicii, respectiv resurse umane – cu implicarea echipelor BT Direct şi ERB Retail Services. Printre prioritățile de până acum a fost unificarea echipelor de vânzări ale celor două subsidiare, care acum cuprinde peste 100 de persoane cu responsabilități şi activități comune, în linie cu obiectivul principal stabilit pentru noul BT Direct. 


Comentarii Facebook