Duminica 8 Septembrie

Când este indicat să alimentezi atunci când mergi în vacanță! Unde e mai ieftin: ,,La un plin înseamnă pâinea pe două săptămâni”


Sezonul vacanțelor e în toi! Mulți români aleg mașina ca mijloc de transport spre destinațiilor lor. Experții infocons avertizează însă că prețurile carburanților nu sunt mereu aceleași în toate benzinăriile, deși este vorba despre aceeași companie.

Sorin Mierlea, președintele InfoCons, a explicat că există diferențe între stațiile din orașe și cele de pe autostrăzi. 

”Cumpărând carburant de la o stație înainte de a intra pe autostradă, versus a cumpăra carburant de pe autostradă, la un plin înseamnă pâinea pe două săptămâni.

Asta este diferența la carburant. La aceeași stație, același brand. Aceste lucruri ar trebui să le înțelegem, și anume faptul că indiferent că este același brand, prețurile diferă foarte mult între ele.

Unde sunt mai multe stații în același loc, acolo prețurile încep să scadă. Dar este discutabil, pentru că astăzi poate fi un preț, mâine poate fi alt preț. Chiar dacă pentru unii nu înseamnă mult 50 de lei, pentru alții poate însemna o diferență majoră pentru o vacanță frumoasă”, spune președintele InfoCons, într-o emisiune de la Antena3.ro.


Comentarii Facebook