Cărucioarele misterioase revin în magazinele Auchan din Cluj! Ce înseamnă, de fapt, cărucioarele misterioase?


Pe 18 octombrie 2024, căruciorul misterios cu reducere de 65% revine în hipermarketurile Auchan, într-o ediție cu totul specială

Majoratul Auchan va fi marcat luna aceasta și cu evenimente speciale în hipermarketurile Auchan, printre acestea numărându-se degustări de tort sau show-uri live de gătit. De asemenea, „Comoara din cărucior”, unul dintre cele mai așteptate evenimente lansate de Auchan la începutul acestui an, în premieră pe plan local, revine într-o ediție specială.

Astfel, vineri, 18 octombrie, toate cele 26 de hipermarketuri Auchan din 14 orașe, inclusiv Cluj-Napoca, vor găzdui această acțiune cu câștig garantat pentru clienți. Cu reduceri de 65% față de prețul de la raft, cărucioarele misterioase pot conține produse nealimentare, precum electronice, produse de menaj, de îngrijire a casei, decoraţiuni, conţinutul acestora fiind dezvăluit clienţilor doar după achiziţie.

Sub sloganul “Descoperă Comoara din Cărucior”, această inovație comercială lansată prima dată în aprilie anul acesta, le oferea clienților posibilitatea de a achiziționa cărucioare de cumpărături acoperite, fără a cunoaște conținutul acestora. În schimbul unei sume fixe, clienții au putut achiziționa un cărucior care conține între 10 și 20 de produse nealimentare, cum ar fi electronice, electrocasnice, articole de menaj, accesorii auto, unelte de bricolaj și altele asemenea, la prețuri reduse cu până la 65% față de prețul de la raft.

În 18 octombrie 2024, cărucioarele misterioase vor reveni în magazinele Auchan, iar clujenii se vor putea bucura de produse cu prețuri cu pâna la 65% față de prețurile de la raft.  

Comentarii Facebook