Cât costă o chirie „modestă” la Cluj, în perioada Untold. Proprietarul caută 8 chiriași pentru două camere: „Un grup fără fițe”


În fiecare an, UNTOLD reprezintă o provocare pentru cei care și-au luat bilete pentru a participa la festival și au nevoie cazare. Proprietarii încearcă să profite de afluxul de festivalieri, scoțându-și apartamentele și casele la închiriat. Și, deși nu oferă la fel de multe facilități precum unitățile ospitaliere, tarifele nu sunt neapărat mai mici.

Mai sunt însă și excepții, sau cel puțin unii proprietari consideră că ar avea tarife mai mici decât cele existente pe piață... Un clujean propune spre închiriere apartamentul său cu 2 camere pentru 8 zile cu aproape 1000 de euro, nu oricui însă, ci unui grup de studenți sau poate unei familii de 8 persoane „fără fițe”.

„Dau în chirie pentru Untold, pentru 8 zile, perioada 6-14 august 2024, un apartament de bloc, modest, de 2 camere, decomandat, pentru grup de studenți (sau familie) fără fițe. 

Este permis fumatul în apartament și se acceptă și mic animal de companie (liniștit). Se află în Cluj-Napoca, în centrul cartierului Mănăștur, la 20 minute plimbare distanță de locația festivalului. 

Vis-a-vis se află: Mcdonalds, Bancă atm, magazine, stații auto transport public. La 300 m este pădure pentru drumeții. Preț total pentru 8 zile, 8+ persoane este 950 euro, ușor negociabil”, a precizat clujeanul în anunțul de închiriere publicat pe o rețea de socializare, stârnind amuzamentul internauților. 

Acesta nu a publicat însă și fotografii cu locuința „modestă” închiriată cu aproape 1000 de euro. 


Comentarii Facebook