Vineri 18 Octombrie

Cei mai bogați români au preluat spațiul fostului hipermarket CORA din Cluj-Napoca. Noii proprietari au o avere de peste 3 miliarde de euro!


Pavăl Holding, firma de investiții a fraților Pavăl, patronii Dedeman, a preluat dreptul de utilizare a terenului 

Firma „fraților Dedeman” a preluat dreptul de utilizare a terenului din cartierul clujean Grigorescu, unde era hipermarketul Cora. Anterior, acest drept era deținut de omul de afaceri clujean Dorin Bob, prin compania Cluj-Napoca Estate.

În anul 2006, Cora a deschis pe acest teren primul hipermarket din Cluj-Napoca. La acel moment, acesta era primul magazin Cora din afara Bucureștiului, iar contractul era semnat pentru 15 ani.  În prezent pe terenul din cartierul clujean Grigorescu funcționează un hipermarket Carrefour, după ce magazinele Cora au fost preluate de grupul francez.

Conform datelor ANCPI (Agenția Națională de cadastru și Publicitate Imobiliară), preluarea terenului de la Cora de către patronii Dedeman s-a făcut în luna iulie a acestui an.

Frații Pavăl sunt în momentul de față cei mai bogați români, conform unui top realizat la finalul anului trecut. Averea lor impresionantă (peste 3 miliarde euro) este în principal rezultatul succesului Dedeman, dar și al altor afaceri și investiții imobiliare.

fratii dedeman.jpg

Comentarii Facebook