Miercuri 2 Octombrie

Chiriile au explodat și în Florești! Proprietarul unei garsoniere de 26 mp cere 250 de euro/lună: „E potrivită pentru cupluri, familii”


Piața imobiliară din Florești șochează din nou! Una dintre cele mai ieftine garsoniere disponibile spre închiriere în cea mai mare comună din România costă 250 de euro pe lună. 

Locuința are o suprafață utilă de 26 metri pătrați și este situată pe strada Eroilor, la parterul unui bloc de trei etaje. 

În descrierea anunțului de închiriere, proprietarii au ținut să precizeze că garsoniera este potrivită pentru cupluri sau persoane singure și se închiriază numai pe termen lung. 

201000585.jpg

Apartament cu 1 cameră în Florești, strada Eroilor, la câteva minute distanță față de mijloacele de transport în comun și facilități.

Apartamentul este situat la parter, deasupra garajelor, într-un imobil din cărămidă, izolat termic pe exterior, securizat cu interfon și eficient energetic.

Are o suprafață utilă de 26 mp și este potrivit pentru cupluri, familii sau persoane singure. Se închiriază doar pe termen lung și se prezintă conform imaginilor.”, se arată în anunțul publicat pe o platformă de imobiliare. 

214618933.jpg

214618936.jpg

Comentarii Facebook