Cluj: Casă cu 2 camere din Dâmbul Rotund, scoasă la vânzare cu 168.000 de euro: „Garantăm câștigul reciproc!”


O casă cu două camere din cartierul Dâmbul Rotund din Cluj-Napoca a fost scoasă la vânzare cu 168.000 de euro. Locuința are o suprafață de 60 de metri pătrați și vine la pachet cu un teren de 422 de metri pătrați. 

Construcția a fost edificată în anul 1960 și este compusă din două camere, bucătărie, baie, cămară și hol. 

Ca să-și atragă cumpărătorii, proprietarul garantează „câștigul reciproc”. 

Vă propunem spre vânzare o casă situată în cartierul Dâmbul Rotund, zona străzii Lombului. Aceasta dispune de un teren total de 422mp și de un front de 12.5ml.

Casa este o construcție solidă din cărămidă, edificată în anii 1960 pe fundație de piatră și beton și este racordată la rețeaua de gaz, curent, apă, canalizare.

Este construită în calcan pe un singur nivel și există posibilitatea de extindere/mansardare. Casa dispune de o suprafață utilă de 60 mp și este compartimentată astfel: 2 camere; 1 bucătărie; 1 baie; 1 cămară; 1 hol.

Proprietatea necesită renovare, putând fi amenajată de viitorii proprietari după propriile gusturi. Conform caracteristicilor UTR, terenul aparține de RrM3, cu Hmax=28m.

Este situată într-o zonă exclusiv de case, aproape de stațiile mijloacelor de transport în comun, supermarketuri și cu acces facil spre centrul orașului.

Pentru mai multe informații sau programarea unei vizionări, nu ezitați să ne contactați! Garantăm câștigul reciproc!”, se arată în anunțul postat pe o platformă de imobiliare.

206263311.jpg

Comentarii Facebook