Miercuri 9 Octombrie

Cluj: Casă „renovabilă” cu WC-ul în curte, scoasă la vânzare cu 85.000 euro, în cartierul Gruia. Proprietarul a dat și un pont pentru dublarea suprafeței


O casă construită în anul 1934 în cartierul Gruia din municipiul Cluj-Napoca a fost scoasă la vânzare cu 85.000 de euro. 

Potrivit anunțului publicat pe o platformă de imobiliare, casa este compusă din: o cameră, o bucătărie, o cămară și un beci. Utilitățile sunt „în curte”, prin urmare casa nu a fost racordată la apa curentă, canalizare sau gaz. 

Imobilul are o suprafață utilă de 38 de metri pătrați și necesită renovări complete. De asemenea, vine la pachet cu un teren de 295 de metri pătrați. 

Proprietarul a oferit persoanelor interesate și un pont: pot dubla suprafața utilă a casei dacă mai ridică încă un etaj. El spune că așa au procedat și vecinii din zonă. 

Vă prezentăm în exclusivitate o casă situată într-o curte comună cu 6 apartamente, cartier Gruia.

Cu suprafața utilă de 38 mp, este compartimentată astfel: cameră, bucătărie, cămară, beci.

Casa necesită renovări complete.

Utilitățile sunt în curte (apa, canal, gaz). Suprafața totală a terenului este de 295mp (curtea și construcții), aceasta proprietate deține cotă parte/295mp.

Există posibilitatea de etajare (vecinii au făcut deja), adică dublarea suprafeței utile.”, se arată în anunțul postat pe o platformă de imobiliare. 

Comentarii Facebook