Clujenii, mari „afaceriști”. Apartamentele se vând aici la preț de vilă. Proprietar: „Cu toată stima, dacă nu ai bani de Cluj, stai jos, nota 4!”


Prețurile apartamentelor au luat-o razna și încă cresc lună de lună, în Cluj-Napoca. Un clujean își vinde apartamentul de 52 mp cu doar 176.000 de euro, la care mai adaugă, bineînțeles, „modesta” sumă de 13.000 de euro pentru un loc de parcare subteran. În total, oferta de nerefuzat ajunge la 189.000 de euro pentru un apartament cu două camere, situat într-o zonă „exclusivistă”, la care marele atu par a fi...logiile. 

„Persoană fizică. Vând apartament cu două camere în bloc nou, deosebit, cu 2 logii decomandat, zona Iulius Mall, etajul 2 din 6, situat fix lângă Baza Sportivă Gheorgheni. Apartamentul este situat într-o zonă exclusivistă având suprafața de 52 mp plus 2 logii de 5 respectiv 4 mp total logiile 61 mp total. Amândouă camere având ieșire la balcon și bucurandu-va de priveliște frumoasă. De ce spun că e deosebit pentru că marele atu al acestui apartament este compartimentarea care a fost gândită încă de la proiect fata de alte imobile,camerele decomandat, bucătăria mare închisă, hol mare spațios  ,camerele   separate,,baie spațioasă cu geam! Iarna este călduros, cheltuielile fiind foarte mici, vara răcoros! Avantajul pe care îl mai are acest imobil este zona… 

Având stația de autobuz fix în fața blocului!!! Stația bus 44, făcând 2 min până la mall cu busul, și 12 min până în centrul orașului. Și celelalte stații fiind la 5 min pe jos ,3,25,24B,34,48,57 iar distanța până la Mall Iulius este de 10 min pe jos verificat, 12-13 min la FSEGA pe jos. Alt avantaj este că este poarta de intrare direct în Baza Sportivă Gheorgheni fix langa bloc. De pe una din logii se vede pista din baza sportivă cum se vede și în poza facandu-se un minut până în baza. Zona rezidențială având magazin Profi la blocul vecin, sala fitness, centru de recuperare medicala, magazin mega image la al doilea bloc vecin, farmacie vizavi de imobil. Zona liniștită! Prețul apartamentului este de 176000 euro plus 13000 euro parcare subterană care se vand impreuna. Prețul este negociabil. Dacă oferta este pe placul d-voastră nu ezitați să mă contactați!”, se arată în anunțul publicat de un clujean. 

„Va sta vreo doi ani cu prețul ăsta”, a intervenit un clujean.

 „Ați luat-o razna”, a mai comentat o clujeancă. 

După ce oferta publicată pe o rețea de socializare i-a fost luată în derâdere, bărbatul a revenit mai ferm: 

„Am primit 183 de mii de euro pe el cu tot cu garaj și nu l-am dat, nu mă grăbesc și dacă nu îl vând nicio problema. Cu toată stima dacă nu ai bani de Cluj, stai jos, nota 4! Înseamnă ca nu știi cum îs prețurile! Poți să mergi să-ți iei în bloc comunist la același preț, într-o zona nu așa buna ca aici, care peste câțiva ani probabil o sa fie risc seismic”, le-a răspuns proprietarul „cârcotașilor”, care au îndrăznit să comenteze prețul. 

În luna iunie, prețurile medii pentru apartamentele noi și vechi din Cluj-Napoca au fost de 2.732 euro/metru pătrat. De asemenea, prețul mediu de cerere pentru un apartament nou a fost de 2.751 euro/metru pătrat, cu 11% mai ridicat comparativ cu luna iunie 2023. Apartamentele vechi din Cluj-Napoca au avut un preț mediu de cerere de 2.708 euro/metru pătrat, cu 13% mai ridicat comparativ cu aceeași lună a anului anterior.

Comentarii Facebook