Cresc prețurile în imobiliare și în Florești. Cât a ajuns să coste un apartament cu 2 camere, la cheie/Numai pentru parcare se cer separat 5000 de euro


Prețurile imobiliare din Florești continuă să crească vertiginos, aliniindu-se din ce în ce mai mult cu cele din Cluj-Napoca. Un apartament ultramodern cu două camere, de 59 mp, este scos acum la vânzare cu peste 130.000 de euro. 

„Apartament de 2 camere, ultramodern, 59 mp, la cheie, parcare, Zona Poligon. Vă propunem spre vânzare acest apartament superb amenajat, situat într-o zonă foarte accesibila a Florestiului.

Apartamentul este situat la etajul 1 al unui imobil nou construit cu regim de înălțime S+P+3E+ER, dispune de o suprafata utila de 59 mp plus un balcon de 6mp si este compartimentat astfel: hol, living plus bucătărie, dormitor, dressing, baie si balcon.

o.jpeg

Apartamentul este finisat la cele mai înalte standarde, mobila realizata la comanda, electrocasnice noi și de înaltă calitate.

Separat se poate achizitiona si un loc de parcare subteran la un preț de 5000 euro.

Zona este una foarte accesibilă, aproape de centura Razoare, magazine, mijloace de transport în comun”, se arată în anunțul imobiliar. 

Fenomenul afectează în special tinerii, care încep să-și piardă speranța de a achiziționa o locuință chiar și în localități periferice precum Florești, unde, anterior, locuințele erau considerate mai accesibile față de Cluj-Napoca. Această tendință reflectă o cerere în creștere pentru locuințe, dar și dezvoltarea rapidă a zonei.

Această creștere este semnificativă, mai ales dacă ne uităm la prețurile de acum 5 ani, când apartamente similare costau aproximativ 70.000 - 80.000 de euro​. Fenomenul afectează în special tinerii, care încep să-și piardă speranța de a achiziționa o locuință chiar și în localități periferice precum Florești, unde, anterior, locuințele erau considerate mai accesibile față de Cluj-Napoca. Această tendință reflectă o cerere în creștere pentru locuințe, dar și dezvoltarea rapidă a zonei.

Comentarii Facebook