Duminica 8 Septembrie

Deplasarea prin Cluj-Napoca devine mai ușoară cu Uber


Siguranța și confortul au devenit priorități pentru toată lumea. Fie că facem plimbări ca să ne mai rezolvăm din treburi, mergem la serviciu, vizităm prieteni sau pur și simplu călătorim prin oraș, timpul și confortul sunt aspecte cruciale ale vieții noastre de zi cu zi. Din fericire, mobilitatea este acum mai accesibilă ca niciodată.

Soluțiile de ridesharing oferă răspunsul ideal la provocările călătoriilor urbane.

Navigarea prin oraș devine fără efort, fără a mai avea grija aglomerației din trafic sau a găsirii unui loc de parcare. Având în vedere importanța timpului nostru, deplasarea din punctul A în punctul B este mult mai ușoară și convenabilă cu serviciile de ridesharing. În ultimii ani, Uber a luat constant măsuri pentru a asigura o experiență fără cusur atât pentru pasageri, cât și pentru șoferi, făcând astfel călătoriile tale prin oraș să fie fără stres.

Ofertă pentru utilizatorii noi

În plus, utilizatorii noi din Cluj-Napoca vor beneficia de o reducere de 80% la primele 2 curse. Acestea sunt valabile până pe 31 iulie, iar valoarea maximă a promoției pentru fiecare cursă este de 16 RON. Pentru a beneficia de reducere trebuie să:

  1. Descarci aplicația Uber din App Store sau Google Play;
  2. Te înregistrezi ca utilizator nou;
  3. Selectezi ”Cont” în colțul din dreapta jos;
  4. Accesezi ”Wallet” -> ”Adaugă cod promoțional” și introdu codul promoțional VARACUUBER2024 pentru 2 curse gratuite cu UberX, până la 16 RON per cursă;
  5. Codul promoțional este acum activ în contul tău și va fi aplicat automat la următoarele curse Uber.

Tehnologia și siguranța merg mână în mână

Pasagerii beneficiază de o gamă de funcții de siguranță concepute pentru a asigura calitatea fiecărei călătorii:

  • Verificare PIN: La începutul călătoriei, poți opta să primești un PIN unic de patru cifre pe care să-l transmiți șoferului la începutul cursei pentru o securitate suplimentară.
  • Numere de telefon anonimizate: Numărul tău de telefon este anonimizat, permițându-ți să comunici în siguranță cu șoferul.
  • Urmărirea și partajarea călătoriei: Poți vizualiza detaliile călătoriei și să le partajezi cu contactele de încredere înainte de și în timpul călătoriei.
  • Centru de ajutor de urgență: Ai acces la un centru de ajutor de urgență, în caz că ai nevoie.
  • Evaluarea șoferului și feedback: După ce ajungi în siguranță la destinație, poți evalua șoferul și să-ți împărtășești experiența.

Când trebuie să călătorești în siguranță, amintește-ți că aceste măsuri sunt în vigoare pentru a-ți prioritiza bunăstarea. Relaxează-te, în timp ce companiile de ridesharing se ocupă de tot restul.

Comentarii Facebook