Vineri 13 Septembrie

Dezbatere pe tema apartamentelor din Florești! O femeie care vrea o locuință cu 50.000 de euro, asaltată cu mesaje: „Poate în Gilău la banii ăștia”


Mai mulți clujeni au pornit o adevărată dezbatere pe rețelele de socializare, după ce o persoană a anunțat că vrea să cumpere un apartament cu 50.000 de euro în comuna Florești. 

Prețurile apartamentelor din localitate au crescut foarte mult în ultima perioadă, iar oamenii sunt de părere că este foarte greu să mai găsești o locuință accesibilă.

„Bună ziua! Cumpăr apartament în Florești , buget 50000€. Aștept oferte!”, este mesajul postat de o clujeancă pe Facebook.

Comentariile nu au încetat să apară. În timp ce unii au încercat să facă haz de necaz, alții i-au sugerat clujencei să nu se mute în cea mai mare comună din România.

„Vând eu, pe lângă Muzeul Apei, 60 m utili, 50.000 euro, și restul primesc în RON.”;

„Am eu living, un dormitor, etaj 2 pe mijloc, 55 mii.”;

„Îți recomand să contactezi direct un dezvoltator, poate găsești un apartament în jur de 40-45 mp. Nu mai există în Florești prețuri de 1.000 EUR/mp (dacă vrei să faci lucrurile legal). Cine îți zice altfel fie nu e la curent cu prețurile, fie fabulează.”;

„Mai bine îți iei în Dej, Gherla, Turda decât în Florești.”;

„Cu 50.000 așteaptă, așteaptă.”;

„Lasă Floreștiul. Caută în altă parte dacă nu vrei nervi și să rămâi fără apă și curent când ți-e lumea mai dragă!”;

„Poate în Gilău la banii ăștia.”;

„În Aghireșu-Fabrici, la 30 km de Cluj”.


Comentarii Facebook