Miercuri 18 Septembrie

Doi români stabiliți în Italia au rămas mască când au văzut prețurile dintr-un supermarket din România. Cât au plătit pe un coș de cumpărături


Prețurile produselor din supermarketurile din România au ajuns la alt nivel!

Cei doi soți au revenit în țară, în vacanță, însă au rămas cu un gust amar după ce au decis să-și facă cumpărăturile într-un cunoscut supermarket.

Cei doi români au achiziționat detergent un bax de apă plată, șampon, vopsea de păr, lapte, o rolă de șervețele, bere fără alcool, două periuțe de dinți, bețișoare de urechi, un detergent, o telemea și încă câteva produse.

În total oamenii au plătit 707 lei. Cei doi au filmat totul și au urcat clipul pe o rețea de socializare iar comentariile nu au întârziat să apară. 

,,Per total în România e mai scump ca în Italia sau Dubai...salariile nu sunt nici pe aproape...să nu mai zic de câtă hoție exista la noi. plus ce taxe o să vină peste noi după alegeri....vai de noi!”, a comentat o femeie.

”Totul este scump. Lăsăm toți banii la magazin.”, a scris o persoană.

„Mie mi se pare scump în România. Chiar nesimțit de scump în cazul unor produse. Apa la 4 lei sticla (4,5 lei daca socotești și ambalajul) este mai scumpă decât în Paris. Am văzut roșii romanești în Carrefour, în București, la același preț cu roșiile aduse din Olanda. Și nu cred ca roșiile românești mai sunt bio”, a fost alt comentariu, potrivit Cancan.

Foto: Captură ecran Cancan

Comentarii Facebook