Sambata 12 Octombrie

Dragoș Petrescu, fondatorul City Grill, explică de ce a cumpărat lanțul clujean de restaurante Marty: „Clujul este o piaţă vestică pentru România”


Dragoș Petrescu, omul de afaceri care deține grupul City Grill, a cumpărat majoritatea acțiunilor al lanțului clujean de restaurante Marty de la afaceristul Marcelus Suciu. 

Fondatorul City Grill a precizat că tranzacția este în derulare și se va întinde pe doi ani. 

Am preluat 55% din acţiuni, însă e doar prima fază. E o tranzacţie în derulare, se va întinde pe doi ani şi vom mai prelua şi alte pachete. Păstrăm brandul şi echipa de comandă“, a precizat Petrescu.

De asemenea, Omul de afaceri a avut cuvinte de laudă la adresa Clujului, precizând că este foarte bine organizat, mult mai curat și strălucitor decât Bucureștiul.

Clujul este o piaţă vestică pentru România, e un oraş foarte bine orga­nizat. E mai curat şi mai strălucitor decât Bucureştiul, e o urbe cu deschidere foarte mare faţă de gastronomie, cu mulţi jucători importanţi în domeniu.E o piaţă evoluată, unde e foarte greu să construieşti de la zero, pentru că e foarte reglementată, la fel cum a devenit şi piaţa din Bucureşti”, a mai precizat șeful grupului City Grill, notează zf.ro

Citește și: A fost vândut cel mai mare lanț de restaurante din Cluj. Este tranzacția momentului pe piața HoReCa

El adaugă că pentru City Grill e o oportunitate să aibă un partener care are deja o cotă de piaţă bună pe Cluj. Reamintim că în cadrul parteneriatului dintre cele două grupuri, fondatorii Marty Restaurants continuă să gestioneze operaţiunile celor şase restaurante din Cluj Napoca.

Suciu Marcelus, fondatorul restaurantelor Marty, a declarat că City Grill este un partener care împărtășește respectul pentru clienți și pasiunea pentru gastronomie. 

Suntem încrezători că restaurantele noastre vor rămâne un loc de întâlnire preferat al clujenilor, unde se vor simţi mereu ca acasă şi vor găsi acea combinaţie perfectă între preparate de calitate şi o atmosferă deosebită”, a spus Suciu Marcelus, CEO al Grupului Marty.

Totodată, Daniel Mischie, CEO City Grill Group, a declarat că extinderea Grupului City Grill în afara Bucureştiului marchează o direcție strategică importantă. 

 „Extinderea Grupului City Grill în afara Bucureştiului, începută acum prin parteneriatul cu Marty Restaurants din Cluj, marchează o direcţie strategică importantă pentru noi, o intenţie pe care o avem de ceva vreme, dar pentru care am căutat momentul şi partenerul potrivit. Fondatorii şi echipa Marty ne-au convins că am găsit ceea ce căutam, iar după multiple discuţii pe parcursul a doi ani, am preluat cu încredere pachetul majoritar, urmând ca echipa locală să continue să administreze cele 6 restaurante din perspectiva operaţională si sub acelaşi brand Marty”, a declarat Daniel Mischie, CEO City Grill Group.

Comentarii Facebook