Sambata 26 Octombrie

FOTO. Apartament în stil „vintage” din centrul Clujului, scos la vânzare cu 185.000 euro. Are 45 mp și trebuie renovat


Prețurile apartamentelor din Cluj-Napoca par să crească de la o zi la alta. Până și apartamentele cu o suprafață modestă au ajuns să fie vândute cu sume astronomice. 

De exemplu, un apartament cu o suprafață de 45 mp, situat pe strada Baba Novac, a fost scos la vânzare cu 185.000 de euro. Astfel, viitorul proprietar ar trebui să scoată din buzunare nu mai puțin de 4111 euro/mp.

Imobilul se vinde la stadiul renovabil și este compus din: o cameră, bucătărie, baie, cămară și pivniță.  

image (22).jpg

Un apartament de 1 cameră cu tavan înalt de 4,50 m situat pe strada Baba Novac. Acesta este la parterul unui imobil compus din parter + pod cu posibilitate de mansardare și are o compartimentare decomandată, astfel: hol de intrare generos, 1 cameră, 1 bucătărie spațioasă, 1 baie, 1 cămară și o pivniță de 30 mp care poate deservi pentru o cramă.

De asemenea, are și acces la curtea interioară, care este amenajată ca spațiu verde. Dispune de ușă metalică la intrare, centrală termică proprie și tâmplărie din lemn.

Orientarea este sud-vestică, fiind extrem de luminozitate și căldură. Imobilul este amplasat în imediata vecinătate a mai multor puncte de interes, reprezentând o oportunitate reală de investiție. Apartamentul se vinde la stadion renovabil”, se arată în anunțul postat pe o platformă de imobiliare. 

image (21).jpg

image (19).jpg

image (20).jpg

Comentarii Facebook