Garsonieră de 20 mp, scoasă la vânzare cu 50.000 de euro, la Cluj. Agenții imobiliari spun că e „modernă” - FOTO


Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns! O nouă perlă a apărut pe piața imobiliară din Cluj-Napoca, o agenție vinde o garsonieră de 20 mp la doar 50.000 de euro. „Bonusul” e că ar fi modernă, asta deși tot apartamentul este amenajat cu „mobila bunicii”. 

„Garsonieră Modernă în Zona Dâmbul Rotund.

Aceasta garsoniera de 20 mp, situată la etajul 3 al unui imobil cu 4 etaje, oferă un spațiu bine compartimentat, cu o camera, baie si bucatarie separata. Recent renovata, locuinta este dotata cu usa metalica antiefractie, parchet laminat și geamuri termopan.

Confortul termic este asigurat de o centrala proprie în condensatie și aer conditionat inverter, reducând considerabil cheltuielile de întreținere în comparație cu apartamentele racordate la centrala termica comuna.

mob2.jpeg

Imobilul beneficiază de un sistem de supraveghere video, control acces, curte interioară și parcare privată, precum și de spațiu de depozitare și balcon comun pentru uscat rufele.

Amplasat într-o zona linistita, este ideal pentru cei care cauta un loc de locuit confortabil si sigur”, se arată în anunțul publicat pe un portal imobiliar. 

Cluj-Napoca rămâne cel mai scump oraș din țară pentru cumpărătorii interesați de un apartament. Cu o creștere de 3% doar în ultimele 30 de zile, prețul mediu solicitat pentru proprietățile rezidențiale noi a ajuns la sfârșitul lunii mai la valoarea de 2.960 euro/mp util, conform Imobiliare.ro. Ritmul anual de creștere pentru apartamentele scoase la vânzare în acest oraș s-a menținut în jurul valoriii de 10% atât pentru prețul mediu general, cât și pentru cele două segmente principale, nou și vechi. Prețul mediu solicitat pentru apartamentele vechi este de 2735 euro/mp.

mob3.jpeg

Comentarii Facebook