Duminica 27 Octombrie

Garsonieră din centrul Clujului, închiriată cu 1200 de euro! Proprietarul spune că locuința de 32 mp e de lux


O garsonieră de lux din centrul municipiului Cluj-Napoca se închiriază cu 1200 de euro. Conform anunțului postat pe o platformă de imobiliare, imobilul are o suprafață de 32 de metri pătrați și este situat la parterul unui bloc de două etaje construit în anul 2023. 

Prețul include și un loc de parcare subteran, cheltuielile lunare dar și servicii de curățenie și igienizare săptămânale. În acest fel, viitorul chiriaș nu va avea nicio grijă legată de facturi sau de curățenia imobilului. 

Cu toate acestea, conform platformelor de imobiliare, prețul depășește chiria solicitată de unii proprietari pentru case cu trei camere de peste 100 de metri pătrați.

image (25).jpg

Studio de lux de închiriat în centru, Cluj-Napoca! Vă propunem spre închiriere un studio de lux în centrul orașului. Acesta este situat la parterul unui imobil finalizat în anul 2023, dispune de o suprafață utilă de 32 mp și este compartimentat astfel: 1 dormitor; 1 bucătărie; 1 baie; 1 dressing.

Finisajele de lux sunt evidențiate astfel:pardoseală din parchet laminat; gresie și faianță în baie; feronerie termoizolantă din PVC; uși interioare din lemn; ușă din lemn la intrare.

Confortul termic este asigurat prin încălzire în pardoseală. În preț este inclus un loc de parcare subteran, dar și cheltuielile lunare. În plus, săptămânal apartamentul se igienizează și se curăță, fără costuri suplimentare. Se închiriază mobilat și utilat cu electrocasnice de ultimă generație, totul fiind nou”, se arată în anunțul postat pe o platformă de imobiliare.

image (27).jpg

image (26).jpg

Comentarii Facebook